خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت پودینگ توت فرنگی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل کمی
  • شکر 50 گرم
  • شیر نیم لیتر
  • نشاسته 50 گرم
  • رنگ مجاز خوراکی قرمز اندکی
  • اسانس توت فرنگی چند قطره
طرز تهیه پودینگ توت فرنگی
دستور پخت پودینگ توت فرنگی

نشاسته را داخل شیر حل کرده و روی حرارت میگذاریم. تخم مرغ، شکر، وانیل، اسانس توت فرنگی را با همزن میزنیم تا یک دست و کرم رنگ شوند، سپس به شیر و نشاسته اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یک دست شوند. به غلظت فرنی که رسید از روی حرارت برداشته و رنگ صورتی را اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم، در ظرف سرو میریزیم و میگذاریم خنک شود.