خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت پودینگ انبه :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1/2 پیمانه
  • شیر 2.5 لیوان
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل شکری 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه پودینگ انبه
دستور پخت پودینگ انبه

نشاسته و آرد و نصف شکر را داخل تابه ریخته و شیر را کم کم به آن اضافه نموده و هم بزنید، تا یکدست شود. سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم بگیرد.زرده تخم مرغ و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. نصف شکر را روی تخم مرغ بریزید و هم بزنید. مخلوط شیر و نشاسته و آرد را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود. سفیده تخم مرغ و زرده را با هم مخلوط کنید. مقداری از مخلوط شیر و نشاسته را روی تخم مرغ بریزید. و مخلوط کنید.سپس آن را به ظرف اصلی اضافه کنید. چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه. در این مرحله کره را اضافه کنید. البته همونطور که گفتم من کره رو حذف کردم با اینحال پودنیگ بسیار خوشمزه شده بود…شما مختارید میتونید کره را اضافه کنید. پودینگ را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخجال قرار دهید تا خنک شود.