ابتدا بیسکویت شکلاتى را کاملا پودر کرده و با کره ذوب شده، مخلوط کنید. کف قالب کمر بندى را کاغذ روغنى انداخته بعد مخلوط بیسکویت وکره را کف قالب پرس کنید.حدود دو الی سه سانت ارتفاع باشد. قالب را در یخچال یا ده دقیقه در فر گذاشته تابیسکویت خودش را بگیرد. حالا یک بسته ژله بلوبرى را در سه چهارم لیوان آبجوش حل کرده، روى بخار آب گذاشته تا کاملا ًشفاف شود بعد از حل شدن کامل کنار گذاشته تا کاملا خنک شود. پنیر خامه اى، ( ماسکارپونه یا لبنه ) خامه و شکر را در غذا ساز ریخته حسابى مخلوط کنید تا ذرات شکر حل شود. بعد ژله بلوبرى یا هر ژله اى که دوست داشتید یا حتى میوه مورد علاقه خود را میتوانید پوره کرده و کم کم در مخلوط پنیری بریزید. در صورت استفاده از پوره میوه؛پودر ژله مورد نظرتون را بیشتر بریزید. مواد را کاملا در غذاساز مخلوط کنید. اگر هم غذاساز ندارید از همزن استفاده کنید. قالب حاوى بیسکویت را از یخچال یا فر بیرون آورده و مواد را روی آن بریزید و در یخچال گذاشته تا خودش را کمى بگیرد. و در آخر می توانید نصف بسته پودر ژله مورد نظر را در نصف لیوان آبجوش ریخته و کاملاً حل کنید و روى بخار آب قرار داده و بعد از خنک شدن روى مواد ریخته و یک میوه روى آن قرار دهید. و مجدداً آنرا در یخچال قرار داده تا کاملا خودش را گرفته و سپس از قالب جدا کرده و میل کنید.