قبل از هر کاری ژلاتین رو با نصف لیوان از شیر سردمون مخلوط میکنیم و روی سماور میگذاریم تا بنماری شود و ذرات ژلاتین در شیر حل شود... شیر را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود... شکر و زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا کرم و کشدار شود... شیر که گرم شد، اول مواد تخم مرغی را اضافه و مدام هم میزنیم تا کامل مخلوط شود، سپس مواد ژلاتینی را افزوده و هم میزنیم، از روی حرارت برداشته، حالا دو قاشق از مایه به خامه اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم، صاف و یکدست که شد، خامه را به بقیه مواد اضافه میکنیم... حالا یک سوم بیوان از مواد را برمیداریم، به آن رنگ خوراکی میزنیم و کف قالب میریزیم، یک ساعت در یخچال میگذاریم، بعد بقیه مواد را به آرامی داخل قالب میریزیم و شش ساعت در یخچال میگذاریم، (من شب تا صبح گذاشتم بمونه) بعد کناره های دسر رو با چاقو از قالب جدا میکنیم و راحت برمیگردونیم... این دسر چون خامه داره نیازی به چرب کردن قالب نیست تو هر جنس قالبی به راحتی بر میگرده...