خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه دسر پاناکوتا رنگین کمانی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل کمی
  • شکر 1/2 لیوان
  • آب 1 لیوان
  • شیر 4 لیوان
  • خامه صبحانه 200 گرم
  • پودر ژلاتین 4 قاشق غذا خوری
طرز تهیه دسر پاناکوتا رنگین کمانی
دستور پخت طرز تهیه دسر پاناکوتا رنگین کمانی

ابتدا پودر ژلاتین را با آب مخلوط و روی حرارت سماور یا روی آب در حال جوش میگذاریم تا ذرات ژلاتین در آب حل شود و ژلاتین بلوری شود... شیر و شکر و وانیل را باهم مخلوط و روی حرارت میگذرایم تا از بغل جوش بزند و شکر حل شود، بعد از روی حرارت برمیداریم تا کمی خنک شود... خامه را روی حرارت گذاشته تا گرم شود، مدام هم بزنید که نسوزد، از بغل که جوش زد کافیست... خامه را به شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم، بعد پودر ژلاتین را اضافه میکنیم... حالا از مایه چند قاشق برداشته و در ظرف های کوچک میریزیم، به هرکدام رنگ دلخواه میزنیم و در قالب مورد نظر میریزیم، من از رنگ زرد، قرمز، آبی، سبز استفاده کردم، برای بنفش و نارنجی و سبز آبی هم از ترکیب رنگها استفاده کردم، در یخچال گذاشته تا یک ساعت، بعد از یخچال خارج میکنیم و بقیه مایه پاناکوتا را روی آن میریزیم و به مدت پنج تا شش ساعت در یخچال میگذاریم... هرچه بیشتر در یخچال بماند بهتر است، من گذاشتم شب تا صبح در یخچال بماند، میتوانید کمی قالب را از قبل با کره چرب کنید که موقع برگشتن ترسی نداشته باشید...