خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت ژله هندوانه :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شیر 1/2 لیوان
  • آب جوش 1 لیوان + 1 لیوان + 1 لیوان
  • آب سرد 1/2 لیوان + 1/2 لیوان
  • شکلات تخته ای کمی
  • ژله آلوورا یک بسته
  • ژله قرمز یک بسته
  • ژله سبز یک بسته
طرز تهیه یله هندوانه
دستور پخت ژله هندوانه

خیلی از عزیزان واقعاً هنرمندن ولی به خاطر کمبود امکانات و در دسترس نبودن یه سری وسایل نمیتونن اون ذوق هنر اصلیشونو نمایش بدن، یکی از ساده ترین و قشنگترین مدل های ژله امسال همین مدل مثلثیه که خیلیم طرفدار داره ولی قالبش هرجایی پیدا نمیشه، لازم نیست واسه هرکاری کلی وسایل خاص داشته باشیم، من واسه این ژله از قالب لازانیا شیشه ایم استفاده کردم... بریم سراغ توضیحات: قبل از هرکاری قالب ژله رو داخل یه ظرف دیگه به صورت کج ثابت کردم، و داخل ظرف بزرگتر رو با برنج پر کردم تا مشکلی پیش نیاد... حالا یه بسته ژله قرمز رنگ با هر طعمی که دوست دارید رو با یه لیوان آبجوش مخلوط میکنیم، روی حرارت غیر مستقیم بنماری میکنیم تا ذرات ژله کاملاً حل بشن، بعد نصف لیوان آبسرد اضافه میکنیم... ژله رو در قالب میریزیم و چهل و پنج دقیقه صبر میکنیم تا ژله نیم بند شود... دراین فاصله یک بسته زله آلوورا را با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنید، بعد از بنماری کردن، همراه نصف لیوان شیر نیم ساعت درفضای آشپزخانه میگذاریم تا شیر و ژله باهم همدما شوند(کمتر ازین زمان شیر بدلیل حرارت ژله میبرد)، بعد از نیم ساعت شیر را به ژله اضافه میکنیم... به آرامی روی لایه بعدی میریزیم و اجازه میدهیم ژله خودش را بگیرد... حالا ژله سبز رنگ را با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان آبسرد مانند ژله قرمز آماده و روی بقیه لایه ها میریزیم... پنج ساعت در یخچال میگذاریم... بعد با چاقو لبه های ژله را از قالب جدا کرده و به راحتی ژله را قالب خارج میکنیم و روی ظرف سرو میگذاریم... یک تکه شکلات را بنماری میکنیم و با خلال روی ژله دانه های ریز میگذاریم... ژله خوشگل ما آماده است...