خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت تاتلی انار :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 1/2 لیوان
  • وانیل کمی
  • شکر 1/2 لیوان
  • شیر 2 لیوان
  • کره 25 گرم
  • ژله انار یک بسته
  • انار 1 عدد
طرز تهیه تاتلی انار
دستور پخت تاتلی انار

ژله انار را با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان آبسرد مخلوط میکنیم و کف قالب مورد نظر میریزیم، در یخچال میگذاریم به مدت 40 دقیقه تا نیم بند شود، (کمی از ژله را نگه میداریم)... در این زمان میریم سراغ درست کردن لایه دوم، کره رو داخل ظرف تفلن روی حرارت میگذاریم، آرد را الک کرده و اضافه میکنیم، کمی تفت میدهیم، درحدی که مثل دونه های شن شود، شیر (همدمابامحیط) را کم کم اضافه و مدام هم میزنیم، اگه آرد گلوله شد با همزن بزنید، شیر که ولرم شد شکر و وانیل را اضافه کنید تا غلیظ شود، ده دقیقه طول میکشد، اگه احساس کردید گلوله آرد داخل مایه هست میتونید از صافی رد کنید، بگذارید از دما بیافتد... بریم سراغ ژله مون از یخچال خارج میکنیم و دانه های انار را روی ژله میریزیم، بقیه ژله را روی دانه ها میریزیم و مجدد داخل یخچال میگذاریم... ده دقیقه زمان کافیه تا ژله خودشو بگیره، حالت مایه لایه دوم رو که از دما افتاده روی ژله میریزیم و به مدت سه تا چهارساعت دریخچال میگذاریم... بعد از یخچال خارج کرده و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم و با دانه های انار تزئین میکنیم...