سلام عزیزای همراه چند وقته خیلی از عزیزان مدام دستور این خوشمزه رو از من میخوان، همه اش دنبال یه چیز کیک خوشمزه بودم، بالاخره امتحانش کردم... کیک پایه: از هر کیکی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید، من از کیک شکلاتی استفاده کردم، به این صورت که نصف لیوان شکر، دو سوم لیوان روغن مایع، نصف قاشق چایخوری وانیل، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را دو دقیقه با هم زن میزنیم، بعد دو عدد تخم مرغ را اضافه و دو دقیقه دیگر با هم زن میزنیم، دوسوم لیوان شیر را افزوده، دو لیوان آرد و نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر را افزوده و ده ثانیه با دور کند هم زن میزنیم، در قالب 26 سانت میریزیم، در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه میگذاریم، بعد کیک را برای قالب کمربندی 23 سانت برش میزنیم و ته قالب میگذاریم... لایه پنیری: ابتدا یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با چهار قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میگذاریم تا ذرات ژلاتین باز شود... یک بسته خامه صبحانه (100 گرمی) را گرم میکنیم، فقط درحدی که گرم شود، نجوشد، بعد حدود دویست گرم شکلات تلخ را اضافه میکنیم، (از 70 درصد تا 80 درصد) مخلوط میکنیم، تا گاناشی غلیظ بدست آید... 200 گرم پنیر ماسکارپونه را باهمزن میزنیم، تا باز شود، 200 گرم خامه فرم گرفته (میتوانید به جای خامه فرم گرفته از یک بسته 200 گرمی خامه صبحانه استفاده کنید، ولی چیزکیک با خامه فرم گرفته سبکتر و خوشمزه تر میباشد)، گاناشی که درست کردیم، 4 قاشق غذاخوری شکر، 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ژلاتین بنماری شده را اضافه میکنیم و همه مواد را میزنیم تا یکدست شود... حالا مایه آماده شده را روی کیک داخل قالب میریزیم، به مدت دو تا سه ساعت در یخچال میگذاریم... من روی کیک را با خامه شکلاتی و مروارید خوراکی تزیین کردم... امیدوارم امتحان کنید و خوشتون بیاد🌹