خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت دسر وافل :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 1 پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/8 قاشق چایخوری
  • نمک کمی
  • بستنی به میزان دلخواه
  • شیر 1 پیمانه
  • روغن 1/4 پیمانه
  • خامه فرم گرفته مقداری
  • شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
  • سس شکلات به میزان دلخواه
  • میوه برای تزیین
  • پودر بیسکوییت 1/2 پیمانه
  • مارشمالو سرخ شده مقداری
طرز تهیه دسر وافل
دستور پخت دسر وافل

برای تهیه دسر وافل به ترتیب زیر عمل کنید. ابتدا قالب وافل را روی گاز بگذارید تا گرم شود. تخم مرغ را برای یک دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس شکر قهوه ای، شیر، روغن و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. آرد، پودر بیسکویت، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و به آرامی به مواد بالا اضافه کنید. تا جایی هم بزنید که مخلوط صاف و یکدست شود. قالب وافل را با اسپری کاملا چرب کنید. یک چهارم پیمانه از خمیر آماده شده را در مرکز قالب بریزید. در قالب را بگذارید تا پخته شود. بعد از چند دقیقه که وافل پخته شد، آن را با چنگال از قالب جدا کنید. بقیه وافل ها را به همین شکل بپزید. مارشمالو را که روی گاز سرخ کرده اید روی وافل داغ بگذارید . روی آن یک اسکوپ بستنی، خامه، سس شکلات و میوه مورد علاقه تان را بگذارید.