خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت سوفله موز :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پودرقند ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری
  • شکر دو قاشق سوپخوری
  • موز ۲۵۰ گرم
  • خامه ۲۵۰ گرم
  • آب سرد ۱/۲ پیمانه
  • ژلاتین ۲ورق
طرز تهیه سوفله موز
دستور پخت سوفله موز

ابتدا زرده های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل خوب با همزن می زنیم تا سفت و غلیظ شود. سفیده های تخم مرغ را با پودر قند می زنیم تا کاملا سفت شود. حالا خامه را به زرده های تخم مرغ اضافه کرده ژلاتین را هم با آب سرد مخلوط کرده و به صورت بن ماری حل می کنیم و به مخلوط زرده و خامه می افزاییم. سفیده تخم مرغ را به مواد افزوده و هم می زنیم. سپس موزهای خردشده را اضافه می کنیم. پس از آماده شدن مواد، آن را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا بسته شود. در انتها سطح سوفله را با پودر پسته ، پودرگردو و … تزیین می کنیم. نکته: به جای دو ورق ژلاتین می توانید از دو قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.