خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت موس حبابی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • وانیل 1 قاشق مرباخوری
  • شکر 1/4 پیمانه
  • خامه 300 گرم
  • شکلات سفید 250 گرم
  • شکلات سفید توپی 300 گرم
طرز تهیه موس حبابی
دستور پخت موس حبابی

شکلات سفید را خرد کنید و به روش بن ماری آب کنید. ظرف را کناری قرار دهید تا خنک شود. در این فاصله زرده 2 عدد از تخم مرغ ها را با یک عدد تخم مرغ کامل باقیمانده، وانیل و 2 قاشق غذاخوری شکر در ظرفی بریزید و با هم زن برقی بزنید تا کرمی غلیظ و سفید حاصل شود.شکلات آب شده و خامه را به مخلوط تخم مرغ اضافه و خوب هم بزنید.🔹در یک ظرف دیگر سفیده های تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوری باقیمانده از شکر بزنید تا فرم بگیرد و پف کند. سپس آن را به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید و به صورت دورانی آرام مخلوط کنید تا حبابهای هوای داخل آن از بین نرود. سعی کنید زیاد این مخلوط را هم نزنید تا هوای داخل آن خارج نشود. موس را در یک ظرف سرو مناسب (ترجیحا کریستال) بریزید و روی آن را با شکلات های سفید توپی تزیین کنید و آن را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال قرار دهید.🔹پس از این زمان، موس را از یخچال بیرون بیاورید و سرو کنید. این موس شکلاتی سفید می تواند انتخابی جذاب برای زیباتر شدن میز عصرانه شما باشد.