قالبی که مدنظرتون هست رو آب بریزید و خالی کنید و بذارید توی فریزر.این کار باعث میشه که بعد از آماده شدن، راحت دسر از قالب جدا بشه زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط کنید وروی بخار آب قراردهید وبا دورتند همزن هم بزنید اینکار باعث گرفتن خامی تخم مرغ میشه تا رنگش روشن بشه پودرژلاتین رو درکمی آب سردحل کنید وبذاریدکه حالت اسفنجی بشه بعد روی حرارت غیرمستقیم بذاریدتا حل بشه و بعدآب پرتقال رو بریزید. و ژلاتین رو هم اضافه کنید. هم بزنید و بذاریدخنک بشه. یه مقدار از مواد رو توی ظرف بریزیدو رنده پوست پرتقال و خامه رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع صافی بدست بیاد. بعد اینو به بقیه مواد اضافه کنیدتا یه دست بشه پرتقالهای خرد شده رو هم بریزید قالب رو از فریزر دربیاریدو مواد رو بریزید داخلش و بذارید توی یخچال تا ببندد دسر که سفت شد از یخچال بیرون بیارید.چندثانیه درآب جوش بذارید ودرظرف سرو برگردانید.