خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت موس بادام :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • شکر 100 گرم
  • شیر 125 میلی لیتر
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • خامه صبحانه 250 میلی لیتر
  • پودر ژلاتین 14 گرم
  • آب سرد 60 میلی لیتر
  • شکلات نوتلا یک دوم لیوان
  • بادام پودرشده 50 گرم
طرز تهیه موس بادام
دستور پخت موس بادام

شیر و پودر بادام را در شیر جوش بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مخلوط شوند .زرده های تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت دو دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ وحجم تخم مرغ دو برابر شود.مخلوط شیر و بادام را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید کاسه حاوی مواد را سه دقیقه روی بخار کتری هم بزنید تا تخم مرغها پخته شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بعد از یک دقیقه روی بخار کتری یا داخل مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود .سپس ژلاتین حل شده را هم به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید و بگذارید مواد از داغی بیافتد .خامه را در کاسه دیگری با همزن دستی هم بزنید تا صاف شود سپس مواد تخم مرغی را به تدریج به خامه اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا یکدست شوند . مخلوط دسر را داخل قالبهای مافین سلیکونی با هر طرحی که دوست دارید بریزید و داخل هر قالب یک قاشق چایخوری نوتلا بریزید. قالبها را به مدت یک شب در فریزر قرار دهید تا کاملا ببندد. یک ساعت قبل از سرو موسها را از قالب جدا کنید و در ظرف سرو بچینید و به دلخواه تزیین کنید برای درست کردن پودر بادام ابتدا بادامها را در آب جوش خیس کنید پوست بکنید و سپس در دستگاه یک دو سه یا چرخ گوشت بریزید تا کاملا نرم و پودر مانند شود.