خامه را با همزن میزنید که حجیم بشه و از حالت شلى در بیاد داخل یک پیمانه اب پرتقال ژلاتین میپاشید و میزارید 5 دقیقه نرم بشه و رو اب جوش میزارید و هم میزنید تا شفاف بشه شیر عسل را با خامه ارام ارام مخلوط میکنید،ژلاتین و اب پرتقال هم اضافه میکنید و اخرش رنگ و این مایع را مریزید داخل قالب سلیکونى دلخواه و داخل یخچال براى چند ساعت که خودش بگیرد با سس پرتقال و میوه تزیین میکنید سس پرتقال:یک پ اب پرتقال،2ق چ نشاسته ذرت،یک ق چ زست پرتقال و 2ق غ شکر را باهم مخلوط کرده میزارید رو حرارت ملایم که غلیظ بشه و مرتب هم میزنید