خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت حلوای سه آرد مجلسی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: ثریا اکبری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
سایر دوره های برگزار شده
مواد لازم:
  • شکر 3 لیوان
  • آب 2 لیوان
  • روغن وکره1 و 1/2 لیوان
  • زعفران غلیظ دم کرده به میزان دلخواه
  • آرد برنج 1 لیوان
  • گلاب 1 لیوان
  • پودر هل به میزان دلخواه
  • آرد گندم 1 لیوان
  • آرد نخودچی 1 لیوان
حلوای سه آرد مجلسی
دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی

هر سه آرد را با هم الک کرده و با روغن داخل قابلمه بریزید و تفت بدید .

تا جایی که رنگ آن کمی تغییر کند و بوی آرد به مشامتان برسد .

بعد در ظرف دیگری آب، گلاب، هل و زعفران را روی شعله قرار دهید تا جاییکه فقط شکر حل شود .

دقت کنید برای هیچ حلوایی شربت نباید بجوشد .

سپس به آرد کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید به هم زدن را ادامه دهید تا حلوا از قابلمه جدا شده و یک طرف ظرف جمع شود .

اکنون حلوای ما آماده است .

داخل ظرف کشیده و تزیین کنید!!!