طرز تهیه انواع کیک های غیراسفنجی

كيك بادام و عسل

فر را روى ١٧٠ درجه گرم كنين .روغن جامد يا كره به دماى محيط رسيده را با 125 گرم پودرقند بزنين .سپس تخم مرغ ها را اضافه کنین . 50 گرم خامه ، آرد، بيكينگ پودر و هل الك شده را اضافه كرده و هم بزنين تا خمير چسبنده اى .....

 227 

کیک گیلاس

ابتدا هسته های گیلاس را خارج کنین . ابتدا فر را روى درجه ١٨٠ به مدت يك ربع گرم كنين . تخم مرغها ، شكر و وانيل را با همزن آنقدر بزنين تا كش دار بشه ،ماست و روغن مايع را در دو مرحله اضافه كنين و به هم زدن ادامه بدين ...

 250 

کیک شکلاتی

برای تهیه این کیک بی نظیر ابتدا فر را باحرارت ١٨٠ درجه گرم كنيد . ديوار قالب كمربندى را چرب كرده و كف آن را كاغذ روغنى بندازين . كره به دماى محيط رسيده و شكر را با همزن برقى بزنين تا به حالت كرم دربياد .تخم مرغها را...

 259 

کیک انگلیسی

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنین.سفیده رو با همزن بزنین تا کاملا سبک بشه و از ظرف برنگرده سپس نیمی از وانیل و نیمی از پودر شکر رو اضافه و کمی هم زده و کنار بگذارید.حدود 6 دقیقه کره و روغن مایع و مابقی پودر شکر...

 480 

کیک زبرا

ابتدا ارد رو با پکینگ پودر و جوش شیرین قاطی می کنیم و دو یا 3 بار الکش می کنیم....بعد در ظرفی جدا تخم مرغ ها را هم زده سپس شکر ها رو داخلش ریخته با همزن هم میزنیم تا حالت کش دار پیدا کنه..سپس وانیل و شیر و روغن به ...

 552 

کیک چای

برای تهیه این کیک ابتدا تخم مرغ ها و وانیل و شکر را 8 دقیقه بزنید تا کاملا کشدار و کرم رنگ شود . همزن را خاموش کرده ، روغن را اضافه کنید و کمی بزنید.ماست و چای دم کشیده و غلیظ ولرم را اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط ..

 271 

كيك كرامبل موز و شكلات

فر را روى ١٨٠ درجه سانتيگراد روشن كنين . كره ، شكر ، تخم مرغ و وانيل را با همزن برقى بزنين تا رنگش روشن شده و كمى پف كنه . حدود 6 شش دقیقه . زمانیکه مخلوط به رنگ کرم روشن شود و مواد حالت کش دار شوند ، دست از هم زدن...

 384 

کیک شکلاتی با گاناش

ابتدا مواد خشک را سه بار با هم الک کنید(آرد،بیکینگ پودر،نمک و پودر کاکائو) سپس تخم مرغها، شکر و وانیل و اسانس پرتغال را با همزن برقی حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا حجم مواد دو برابر و کرم رنگ شود ، سپس شیر را افزوده

 346 

كيك خرمالو

ابتدا سفیده تخم مرغ را از زرده جدا كرده و آنها را در ظرفی با همزن برقی آنقدر می زنیم تا سفت و سفید شود و در صورت برگرداندن از ظرف نریزد. سپس زرده ها و شكر و روغن را با همزن بزنيد تا كرم رنگ شود زمانی زرده ها بخوبی ..

 240 

کیک بادام عصرانه

فر را روی 325 درجه گرم میکنیم، شکر و پودر بادام را باهم آنقدر می زنیم که حالت تکه تکه شود، و با هم خوب مخلوط می کنیم. کره و وانیل را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم که یک حالت خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد ....

 305